Mad i hverdagen

Hvidovre Kommune prioriterer, at alle børn i dagtilbud får tilbudt sunde og ernæringsrigtige måltider i løbet af dagen, og at maden så vidt muligt er økologisk.

I Børnehuset Immerkær er der madordning for alle børn.

Både vuggestuen og børnehaven tilbydes god, sund og nærende morgenmad, mellemmåltider og frokost. 

Vi har guldmærket i økologi 

Der serveres formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Alt sammen er indeholdt i madordningen. Maden tilberedes af vores køkken som ligger i børnehave afdelingen. Køkkenet kan lave speciel mad til børn med allergier, ved skriftlig information fra lægen. Der serveres som udgangspunkt almindelig sund dansk mad, men der er altid et alternativ til f.eks. børn der ikke spiser svinekød. 

Der er en synlig varieret madplan i begge afdelinger og på vores instagram profil.

Sukkerpolitik

I Børnehuset Immerkær begrænser vi sukker i hverdagen, man kan dog få lidt sukker på havregrynene, hvis man er vant til det. Vi fejrer vores traditioner, og derfor får børnene i december måned kanelsukker på
risengrøden, der kan være æbleskiver til julefesten eller et lille påskeæg i påsken

Fødselsdage

Forældrebestyrelsen har i samarbejde med os, besluttet at man ikke må servere kage, slik og is til fødselsdage. Men man må have lækre boller, fignestænger, frugt og lign. med. Er du i tvivl så spørg personalet.
Vi fejre børnene på deres fødselsdage og ønsker I at som forældre at deltage er i velkommen.

Vælger du at invitere uden om børnehaven, henstiller vi til, at I inviterer hele grupper af børn –Vi ønsker ikke, at nogen børn skal føle sig valgt fra, og vi voksne er vigtige rollemodeller.
Skulle du alligevel vælge at invitere dele af en gruppe børn, så skal invitationerne afleveres privat og ikke i børnehaven og vi opfordre til at I holder det i weekenden, så der ikke er børn der føler sig ladt tilbage og valgt fra.